În România sunt peste 200.000 de bătrâni, cu pensii mici, care nu sunt ajutați de familii. Poate nu mai au familie, poate copiii și nepoții i-au uitat. 200.000 de bunici singuri.
Campania „Pentru Bunici Singuri” a început din credința că fiecare dintre noi are un bătrân în familia lui, căruia îi este recunoscător pentru rolul pe care l-a avut în viața sa și că am putea, împreună, îndrepta recunoștința către bătrânii singuri din Arad, București, Cluj, Oradea sau Timișoara, plătind pentru aceștia câteva servicii de îngrijire.

♡ 200 ore oferite cu generozitate
♡ de către 37 de oameni minunați
♡ pentru a sprijini 7 vârstnici singuri

Campania pentru bunici singuri

Copilăria noastră nu ar fi avut același farmec fără bunici. Ei sunt cei care ne-au alinat când eram supărați. Ei ne-au tras cu sania în diminețile primei zăpezi. Dumnealor ne citeau povești minunate și ne învățau mai târziu, cu răbdare, să ni le citim singuri. Se bucurau de veselia cu care le smotoceam obrajii, părul sau mustața. Iar noi eram fericiți, fermecați, alinați, bucuroși, uimiți, încântați. Sentimentele acestea au rămas cu noi, în prezent, ca efect al grijii pe care ne-au purtat-o, motiv pentru care le suntem recunoscători.

De bunicii noștri avem sau am avut grijă. Dar în România sunt 200.000 de bătrâni, cu pensii mici, care nu sunt ajutați de familii. Poate nu mai au familie, poate copiii și nepoții i-au uitat. 200.000 de bunici singuri. Îi cunoaștem. Sunt vecinii de la 2 care coboară încet, cu bastonul, scările, și le urcă și mai încet. E doamna care stă vizavi de noi pe care o vedem mergând la piață cu căruciorul de cumpărături. E domnul care ne-a rugat o dată să-l ajutăm să care un sac de cartofi. E doamna care se plimbă în același parc de lângă bloc, în fiecare zi cu vreme bună.

Cum ar fi să facem acest număr mai mic, dând mai departe din binele primit câtorva dintre acești bunici singuri?

Ce este Campania Pentru Bunici Singuri?

Campania „Pentru Bunici Singuri” a început din credința că fiecare dintre noi are un bătrân în familia lui, căruia îi este recunoscător pentru rolul pe care l-a avut în viața sa și că am putea, împreună, îndrepta recunoștința către bătrânii singuri din Arad, București, Cluj, Oradea sau Timișoara, plătind pentru aceștia câteva servicii de îngrijire. Pentru unii dintre noi, mai norocoși, 40 lei înseamnă o ieșire la o cafea. Pentru bătrânii singuri, 40 de lei este o oră în care au cu cine vorbi, în care cineva le deschide ușa, în care cineva îi ajută.

Avem nevoie de generozitatea dvs. Plătiți o oră de îngrijire sau mai multe pentru bătrânii din Arad, București, Cluj, Oradea sau Timișoara, iar noi vom păstra banii dvs. în siguranță și îi vom îndrepta către bunici care vor primi îngrijire oferită de oameni de încredere.

Avem nevoie și de bunătatea dvs. și vă rugăm să ne spuneți dacă în cartierul dvs. sunt bătrâni singuri. Noi vom lucra și cu organizații, instituții și biserici din Arad, București, Cluj, Oradea sau Timișoara care știu astfel de persoane, cu pensii mici și fără ajutor din partea familiei sau a rudelor, pentru a ne pune în legătura cu dumnealor.

Cât durează campania?

Campania „Pentru Bunici Singuri” durează atât timp cât dvs. sau alți oameni generoși aleg să se implice. Efortul nostru, The Care Hub, este continuu, nu are un termen limită. Atâta vreme cât veți cumpăra o oră de îngrijire, noi o vom da mai departe unor bunici singuri.

Cum vă puteți implica în campanie?

Plătiți o oră de îngrijire sau mai multe pentru bunicii singuri din Arad, București, Cluj, Oradea sau Timișoara.
Spuneți-ne câte ore de îngrijire doriți să oferiți, împreună cu detaliile dvs. (nume, telefon și email) și veți putea plăti online, simplu și rapid.

Recomandați-ne bunicii singuri pe care îi cunoașteți în Arad, București, Cluj, Oradea sau Timișoara.
Trimiteți-ne detaliile dvs. (nr. telefon și email) precum și cele ale persoanei care are nevoie de ajutor (situația sa, nevoile pe care credeți că le are etc.) și vom lua legătura cu dvs. pentru o bună înțelegere a serviciilor necesare ca să putem programa vizitele.

Povestiți prietenilor și cunoștințelor despre Campania „Pentru Bunici Singuri”.
Îndemnați-i să meargă pe www.thecarehub.ro/bunici-singuri pentru a afla mai multe detalii.
Dați mai departe postările campaniei de pe pagina noastră de facebook www.facebook.com/thecarehub.ro.
1) Spuneți-ne câte ore doriți să plătiți pe www.thecarehub.ro/platesc;
2) Plătiți online, sigur și rapid (plățile sunt securizate și procesate de mobilPay);
3) Veți primi factura proformă deja plătită și confirmarea de plată pe email;
Dacă știți bunici singuri în Arad, București, Cluj, Oradea sau Timișoara, trimiteți-ne detaliile.
Completați detaliile dvs. (nume, nr. telefon și email), precum și cele ale persoanei care are nevoie de ajutor (situația sa, nevoile pe care știți sau credeți că le are etc.).
Vom lua legătura cu dvs. pentru a înțelege serviciile care ar fi necesare, apoi vom lua legătura cu persoana recomandată de dvs. pentru a primi acordul de a o pune în legătură cu unul dintre partenerii noștri și pentru a programa vizitele, de îndată ce alți oameni generoși vor plăti ore de îngrijire.
Campania „Pentru Bunici Singuri” își dorește să sprijine oameni în vârstă, cu pensii mici, care nu sunt ajutați de familii.
Contăm pe onestitatea fiecăruia dintre dvs. când ne spuneți despre aceste persoane și ne bazăm și pe integritatea instituțiilor, a organizațiilor și a bisericilor care ne transmit astfel de cazuri.

Principiile pe baza cărora hotărâm pe cine ajutăm sunt următoarele:
1) Vom adresa cererile de ajutor în ordinea în care le primim. Știm și ne pare rău dacă uneori cereri urgente vor trebui să aștepte. Ne vom strădui să le adresăm cât vom putea de repede;
2) Ne dorim să ajutăm cât mai mulți bunici singuri. Cu toate acestea, ne pare rău dacă nu vom putea ajuta zilnic aceeași persoană. Scopul nostru este să fim alături în fiecare zi de alte persoane. În cazul în care va fi posibil, vom îngriji aceeași persoană de mai multe ori, cu același drag, însă trebuie reținut faptul că vom prioritiza cererile pentru persoane noi;
3) Vom adresa cererile în măsura în care vom avea ore plătite pentru bunicii singuri, pe care să le dăm mai departe. Știm și ne pare rău dacă uneori vom aștepta până cineva va plăti aceste ore..
Noi, The Care Hub, intermediem servicii de îngrijire la domiciliu pe care le vom oferi și bunicilor singuri:

Companie pentru vârstnici. Ne asigurăm că bunicii singuri sunt în siguranță și primesc atenția cuvenită pentru a se bucura de o stare generală de bine;
Curățenie și menaj ușor pentru bătrâni. Ne asigurăm că persoana locuiește într-un mediu sănătos și îngrijit;
Alimentația bătrânilor. Oferim sprijin pentru servirea mesei, conform nevoilor persoanei în vârstă;
Cumpărături, comisioane și plăți pentru bătrâni. Preluăm grijile recurente pentru ca persoana în vârstă să fie liniștită;
Însoțitori în oraș pentru bătrâni. Susținem eforturile persoanei în vârstă de a se deplasa în afara domiciliului, în funcție de nevoi;
Igienă personală pentru bătrâni. Ajutăm persoana în vârstă să își păstreze un aspect curat și dichisit;

Veți găsi detalii suplimentare despre ceea ce facem și despre colaboratorii noștri aici.
După fiecare vizită efectuată, plătită din suma transferată de dvs., vă vom comunica via email detalii despre persoana care a beneficiat de generozitatea dvs. și despre serviciile de care aceasta a avut nevoie. Totodată, veți primi factura pentru serviciul efectuat și plătit de dvs.

Citiți aici detalii din interviurile cu două dintre beneficiarele campaniei, dna. Rodica S. și dna. Maria C..
Dacă, din orice motive, nu vom folosi suma transferată de dvs., o vom rambursa în contul din care ați făcut transferul și vă vom înștiința de acest lucru.
The Care Hub intermediază servicii de îngrijire la domiciliu de încredere, sigure și la timp. Ne dorim să îmbunătățim calitatea vieții, în special pentru oamenii în vârstă deoarece credem cu tărie în grija autentică și în dreptul fiecărui om la o viață demnă, în siguranța locuinței pe care o numește „acasă”.

The Care Hub a fost înființat în aprilie 2017 și din ianuarie 2019 intermediază servicii de îngrijire la domiciliu în Arad, București, Cluj, Oradea sau Timișoara. Colaborăm cu oameni recent pensionați sau cu persoane care doresc să își folosească timpul liber pentru a îngriji alți oameni.
Articole recomandate
Ce presupun și care sunt avantajele îngrijirilor paliative la domiciliu?

Îngrijirile paliative la domiciliu contribuie la îmbunătățirea calității vieții pacienților și a familiilor lor. Acestea se adresează persoanelor diagnosticate cu afecțiuni a căror gestionare medicală implică mult efort. De cele mai multe ori, îngrijirile paliative la domiciliu sunt adresate persoanelor în vârstă, care necesită sprijin nu doar în ameliorarea simptomelor, […]

Autor: Cristina Cercel  |   Publicat: 6 octombrie 2022
hernia de disc durere lombara
Hernia de disc: simptome, tratament și recuperare

Durerile de spate reprezintă un simptom foarte des întâlnit, îndeosebi la vârste mai înaintate, deși, în zilele noastre, și tinerii încep să se confrunte cu această problemă tot mai des. De obicei, tindem să ignorăm durerile cervicale sau lombare, punându-le pe seama oboselii, însă, uneori, aceste dureri de spate pot […]

Autor:   |   Publicat: 3 decembrie 2021
Boala coronariană – cauze, simptome, îngrijirea pacienților

Boala coronariană se dezvoltă atunci când vasele majore care alimentează inima cu sânge ajung să fie degradate sau bolnave. Aceasta este cea mai răspândită afecțiune a inimii. În continuare, poți citi mai multe despre primele simptome ale bolii coronariene, cauzele care duc la apariția sa, cum se tratează, precum și […]

Autor: Silvia Patriche  |   Publicat: 19 iulie 2021
Osteoporoza – cauze, simptome, tratament și îngrijirea pacienților

Osteoporoza este o afecțiune a sistemului osos. Oasele devin fragile, astfel încât chiar și o căzătură ușoară sau reflexele ori activitățile de zi cu zi, precum tusea sau aplecarea, pot provoca apariția unei fracturi. De cele mai multe ori, fracturile apar la încheietura mâinii, șold sau coloana vertebrală. În continuare, […]

Autor: Silvia Patriche  |   Publicat: 16 februarie 2021
Poliartrita reumatoidă: cauze, simptome, tratament și îngrijirea pacienților

Artrita reumatoidă este o tulburare inflamatorie cronică, ce poate afecta mai mult decât articulațiile. La unii oameni sunt afectate și alte sisteme ale corpului, inclusiv pielea, ochii, plămânii, inima și vasele de sânge, de unde și numele bolii. Ce este poliartrita reumatoidă Cauze și factori de risc Simptome și complicații […]

Autor: Silvana Patrascanu  |   Publicat: 19 noiembrie 2020
Spondiloza cervicală – cauze, simptome, tratament și îngrijirea pacienților

Spondiloza cervicală este denumirea generică a afecțiunilor care vizează segmentul superior al coloanei vertebrale. Degradarea vertebrelor și a articulațiilor intervertebrale, din zona gâtului, afectează persoanele cu vârsta de peste 60 de ani, dar poate să apară și mai devreme. Afecțiunea se poate ameliora, de cele mai multe ori, prin tratamente […]

Autor: Silvana Patrascanu  |   Publicat: 24 septembrie 2020
Totul despre depresia la bătrâni: cauze, simptome, sfaturi

Depresia, dușmanul nevăzut al bunicilor noștri. Cum le putem fi alături. Imaginea bunicilor noștri trezește în fiecare dintre noi un sentiment plăcut de „acasă” și, fără îndoială, dumnealor au sădit în noi valori umane pe care le ducem mai departe, pe măsură ce ne trăim propriile vieți. În virtutea acestei […]

Autor: Silvia Patriche  |   Publicat: 6 mai 2020
Artrita: cauze, simptome, tratament

Artrita cumulează peste 200 de tipuri de boli care afectează articulațiile, cele mai întâlnite forme fiind osteoartrita și artrita reumatoidă. Apare prin umflarea pielii din jurul articulațiilor, iar pacientul simte durere și o senzație de rigiditate. Cauze Factori de risc Simptome Tipuri Diagnostic Afecțiuni asociate cu apariția artritei Tratament Diferența […]

Autor: Silvia Patriche  |   Publicat: 26 martie 2020
Boala Parkinson: ce este, din ce cauze apare și ce metode de tratament există

Boala Parkinson se numără printre afecțiunile întâlnite cel mai des cu care se confruntă persoanele în varsta, o tulburare neurodegenerativă care evoluează progresiv și care poate influența dramatic viața bolnavilor, mai ales atunci când nu este monitorizată și ținută cu atenție sub control. În general, boala debutează în jurul vârstei […]

Autor: Elena Sterie  |   Publicat: 1 noiembrie 2019
Boala Alzheimer – ce este, cum se tratează și ce presupune îngrijirea unui astfel de pacient

Alzheimer, cea mai cunoscută formă de demență, este o boală neurodegenerativă care are ca efect distrugerea celulelor nervoase. Este o afecțiune tipică persoanelor în vârstă, dar poate să apară și la 40-50 de ani. Nu se cunosc cauzele cu exactitate, iar tratamentul are ca efect doar ameliorarea simptomelor, nu și […]

Autor: Cristina Rizoiu  |   Publicat: 1 noiembrie 2019

Acum ne gasiti in Arad, București, Cluj, Oradea și Timișoara



Oferim servicii de îngrijire bătrâni la domiciliu în Arad, București, Cluj, Oradea și Timișoara!

Dacă sunteți ocupați sau locuiți departe, noi vă vom sprijini părinții și bunicii așa cum ați face-o și dvs.!